perjantai 30. lokakuuta 2015

Valkosuklaa-pähkinä-keksit

Ainekset:

1tl ruokasoodaa
220 g pehmeää voita
1,5 dl hienoa sokeria
1,5 dl fariinisokeria
1 tl vanilijasokeria
5 dl  vehnäjauhoja
2 kananmunaa

80g hasselpähkinärouhetta
valkosuklaahippuja (leivontahylly, pienin pussi)

Sekoita jauhot ja sooda erillisessä kulhossa.
Vatkaa toisessa kulhossa pehmeä voi ja sokerit kunnes koostumus on pehmeää.
Lisää kananmunat yksi kerrallaa,  sekoita hyvin.
Lisää jauhoseos vähitellen ja sekoita tasaiseksi.
Lisää hasselpähkinät ja valkosulkaa. Kääntele sekaisin.
Pyörittele pellille palloja, paina kevyesti.
Paista palloja 190'C  9-11minuuttia.
Huom. keksit leviävät, jätä siis tarpeeksi tilaa pallojen väliin.

Jälkikommentit;
Hyvää! Mahtava peruspohja kaikille kekseille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti